Common Error Detection Questions and Answers





1. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
I could not convince them / because they persisted to suggest / that I was lying.
a) I could not convince them
b) because they persisted to suggest
c) that I was lying.
d) No error

Answer: b
Explanation: because they persisted in suggesting

2. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
If you listen with / the question carefully / you will be able to answer them easily
a) If you listen with
b) the question carefully
c) you will be able to answer them easily
d) No error

Answer: a
Explanation: If you listen to

3. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
It is difficult / for anyone / to past time thus.
a) It is difficult
b) for anyone
c) to past time thus.
d) No error

Answer: c
Explanation: to pass time thus

4. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The customer handed over / a hundred-rupees note / to the shopkeeper.
a) The customer handed over
b) a hundred-rupees note
c) to the shopkeeper.
d) No error

Answer: b
Explanation: a hundred-rupee note

5.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Myself and Gopal / will take care of / the function on sunday.
a) Myself and Gopal
b) will take care of
c) the function on sunday.
d) No Error

Answer: a
Explanation: 'Gopal and I'

6. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
A lot of money / is wasted in / the duplication of work / in any organisation.
a) A lot of money
b) is wasted in
c) the duplication of work
d) in any organisation.

Answer: b
Explanation: is wasted on

7. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
We decided not tell to / the patient about / the disease he was / suffering from.
a) We decided not tell to
b) the patient about
c) the disease he was
d) suffering from.

Answer: a
Explanation: We decided not to tell

8. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
When I / last see him / he was / in Calcutta.
a) When I
b) last see him
c) He was
d) in Calcutta.

Answer: b
Explanation: last saw him

9. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The interviewer asked the actress / how could she / manage to attain fame / in a short period.
a) The interviewer asked the actress
b) how could she
c) manage to attain fame
d) No Error

Answer: b
Explanation: how she could

10. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
I cannot / make from / what you are saying / about him.
a) I cannot
b) make from
c) what you are saying
d) about him

Answer: b
Explanation: make out

11.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The party chief made it a point to state that / the Prime Minister and the Union Home Minister should also come / and they see what his party men had seen.
a) The party chief made it a point to state that
b) the Prime Minister and the Union Home Minister should also come
c) and they see what his party men had seen.
d) No error

Answer: c
Explanation: and see what his party men had seen

12. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
It is easy to see that / a lawyer's demeanor in court / may be prejudicial against the interests of his client.
a) It is easy to see that
b) a lawyer's demeanor in court
c) may be prejudicial against the interests of his client.
d) No error

Answer: c
Explanation: It is easy to see that / a lawyer's demeanor in court / may be prejudicial to the interests of his client.

13. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
He is wiring / for the / last four hours
a) He is wiring
b) for the
c) last four hours
d) No error

Answer: a
Explanation: He has been wiring

14. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
She walked in / the room where the murder / had taken place
a) She walked in
b) the room where the murder
c) had taken place
d) No error

Answer: a
Explanation: She walked into

15. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Were he / to see you, / he would have been surprised.
a) Were he
b) to see you
c) he would have been surprised
d) No Error

Answer: a
Explanation: if he were

16. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The Head of the Department along with his colleagues / are coming to attend / the conference which is / the conference which is
a) The Head of the Department along with his colleagues
b) are coming to attend
c) the conference which is
d) No Error

Answer: b
Explanation: is coming to

17. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
From over last five years / I have been trying / my best to convince him / but without success.
a) From over last five years
b) I have been trying
c) my best to convince him
d) but without success.

Answer: a
Explanation: For the last five years

18. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The patient recover / so fast that / the expert doctors / also were surprised.
a) The patient recover
b) so fast that
c) the expert doctors
d) also were surprised

Answer: a
Explanation: The patient recovered

19. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Naren could not / decide as to which / course he should do / after obtaining his Degree
a) Naren could not
b) decide as to which
c) course he should do
d) No Error

Answer: d
Explanation: No error

20. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Due to certain inevitable circumstances / the scheduled programme had to be / postponed indefinite / but the members could not be informed
a) Due to certain inevitable circumstances
b) the scheduled programme had to be
c) postponed indefinite
d) but the members could not be informed

Answer: c
Explanation: postponed indefinitely

21.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
No sooner the / clock strike six than / all the employees / rushed out of office.
a) No sooner the
b) clock strike six than
c) all the employees
d) rushed out of office

Answer: a
Explanation: No sooner did the

22. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
We play / tennis together / every morning / since last June.
a) We play
b) tennis together
c) every morning
d) since last June.

Answer: a
Explanation: We have been playing

23. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Don't go by his appearance; / he is capable at / doing any work / without any hesitation
a) Don't go by his appearance;
b) he is capable at
c) doing any work
d) without any hesitation

Answer: b
Explanation: he is capable of

24. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Even at the planning stage / Rajesh was quite sure, / that the scheme was / binding to fail.
a) Even at the planning stage
b) Rajesh was quite sure,
c) that the scheme was
d) binding to fail.

Answer: d
Explanation: bound to fail

25. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Our school is making / every possible effort / to provide best facilities / and personal attention for each child.
a) Our school is making
b) every possible effort
c) to provide best facilities
d) and personal attention for each child.

Answer: d
Explanation: and personal attention to each child

26. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
It is the newspaper / that exposes us to the widest range / of human experiences and behaviour.
a) It is the newspaper
b) that exposes us to the widest range
c) of human experiences and behaviour.
d) No Error

Answer: d
Explanation: No error

27. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
A small baby breathes about / 45 times per minute while / a child of about six years breathes about 25 times per minute.
a) A small baby breathes about
b) 45 times per minute while
c) a child of about six years breathes about 25 times per minute
d) No error

Answer: d
Explanation: No error

28. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
I have read / too many books / by R . K . Narayan.
a) I have read
b) too many books
c) by R . K . Narayan
d) No error

Answer: b
Explanation: so many books

29. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
He was sure / that he should / win the Prize.
a) He was sure
b) that he should
c) win the Prize.
d) No Error

Answer: b
Explanation: that he would

30. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
He is / too intelligent / to make a mistake
a) He is
b) too intelligent
c) to make a mistake
d) No Error

Answer: d
Explanation: No error

31. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
I have had to work / at the fountain for almost / ten hours before it could / start functioning well
a) I have had to work
b) at the fountain for almost
c) ten hours before it could
d) start functioning well

Answer: a
Explanation: I had to work

32. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
We admired the way / he had completed all his work / and appreciating the method / adopted by him.
a) We admired the way
b) he had completed all his work
c) and appreciating the method
d) adopted by him.

Answer: c
Explanation: and appreciated the method

33. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Had I come / to know about / his difficulties / would have certainly helped.
a) Had I come
b) to know about
c) his difficulties
d) would have certainly helped

Answer: d
Explanation: would certainly have helped him

34. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Whatever he was / today is only because / of his mother who / was a renowned scientist.
a) Whatever he was
b) today is only because
c) of his mother who
d) was a renowned scientist.

Answer: a
Explanation: Whatever he is

35. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
No girl / in her troupe is / so sprightly as / your daughter
a) No girl
b) in her troupe is
c) so sprightly as
d) your daughter

Answer: c
Explanation: as sprightly as

36. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The institute / imparts training / in / the French.
a) The institute
b) imparts training
c) in
d) the French.

Answer: d
Explanation: French

37. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
His father promised to / give him anything what he / wants if he / passes in the examination.
a) His father promised to
b) give him anything what he
c) wants if he
d) passes in the examination.

Answer: b
Explanation: give him anything that he

38. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Being a very fast worker, / he is always liking / by all his colleagues. / and superiors too
a) Being a very fast worker,
b) he is always liking
c) by all his colleagues
d) and superiors too

Answer: b
Explanation: he is always liked

39. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
While luminaries of the dance world / have a dearth of opportunities to display their art / upcoming dancers suffer from / an unfortunate lack of exposure.
a) While luminaries of the dance world
b) have a dearth of opportunities to display their art
c) upcoming dancers suffer from
d) an unfortunate lack of exposure.

Answer: b
Explanation: have no dearth of opportunities to display their art

40. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
I shall be able / to complete the work in / stipulated time provide / you do not disturb me
a) I shall be able
b) to complete the work in
c) stipulated time provide
d) No Error

Answer: c
Explanation: Stipulated time provided

41. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
In my opinion / the balance sheet exhibits / a true and fair / view of the state of affairs of the bank.
a) In my opinion
b) the balance sheet exhibits
c) a true and fair
d) No error

Answer: d
Explanation: No error

42. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
At last the rain ceased / and the sky was / cleared by clouds / and lightning.
a) At last the rain ceased
b) and the sky was
c) cleared by clouds
d) and lightning.

Answer: c
Explanation: cleared of clouds

43. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
In the last week / I tell him to come / in time but he still / comes late every day.
a) In the last week
b) I tell him to come
c) in time but he still
d) comes late every day.

Answer: b
Explanation: I told him to come

44. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
You may not always / You may not always / but that does not belittle / the importance for your work.
a) You may not always
b) get whatever you deserve
c) but that does not belittle
d) the importance for your work

Answer: d
Explanation: the importance of your work

45. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
When I stood up spontaneously / and questioned the speaker; / someone commented that / it was a boldly step.
a) When I stood up spontaneously
b) and questioned the speaker;
c) someone commented that
d) it was a boldly step.

Answer: d
Explanation: it was a bold step

46. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The mission provides / able service to all / the needy people in this area / during last few years.
a) The mission provides
b) able service to all
c) the needy people in this area
d) during last few years

Answer: a
Explanation: The mission has provided

47.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The success of our efforts / depend upon the / number of people who / actually use the new methods.
a) The success of our efforts
b) depend upon the
c) number of people who
d) actually use the new methods

Answer: b
Explanation: depends upon the

48. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
I will put on / a note in this regard / for your consideration / and necessary decision.
a) I will put on
b) a note in this regard
c) for your consideration
d) and necessary decision.

Answer: a
Explanation: I will put up

49. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
By arresting the local criminals / and encouraging good people / we can end / hostilities of that area
a) By arresting the local criminals
b) and encouraging good people
c) we can end
d) hostilities of that area

Answer: c
Explanation: we can bring to end

50. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Schools in that area which / had English as a / medium of instruction / as the majority there spoke English
a) Schools in that area which
b) had English as a
c) medium of instruction
d) No Error

Answer: a
Explanation: Schools in that area

51. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
He asked me / why did I call / him a rogue.
a) He asked me
b) why did I call
c) him a rogue.
d) No error

Answer: b
Explanation: why I called

52.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Were you / given a choice / or you had to do it?
a) Were you
b) given a choice
c) or you had to do it?
d) No error

Answer: a
Explanation: Had you been

53. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The person which was / recommended for the position / did not fulfil the prescribed qualifications
a) The person which was
b) recommended for the position
c) did not fulfil the prescribed qualifications
d) No error

Answer: a
Explanation: The person who was

54. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
What does Professor Dhavan / spend so many hours / in the laboratory?
a) What does Professor Dhavan
b) spend so many hours
c) in the laboratory?
d) No error

Answer: a
Explanation: why does Professor Dhavan

55. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The presumption that the average investor does not understand / or take interest in the affairs of the company / is not correct.
a) The presumption that the average investor does not understand
b) or take interest in the affairs of the company
c) is not correct.
d) No Error

Answer: d
Explanation: No error

56. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Will you lend me / little money / to tide over this crisis
a) Will you lend me
b) little money
c) to tide over this crisis
d) No Error

Answer: b
Explanation: a little money

57. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
He gave them no money / nor did help them / in any way.
a) He gave them no money
b) nor did help them
c) in any way.
d) No error

Answer: a
Explanation: He neither gave them money

58. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The Sharmas / are living in this colony / for the last eight years.
a) The Sharmas
b) are living in this colony
c) for the last eight years.
d) No error

Answer: b
Explanation: have been living in this colony

59. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
My wife has got / a new job / a month ago
a) My wife has got
b) a new job
c) a month ago
d) No Error

Answer: a
Explanation: My wife got

60. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The ability to plan, / organise and coordinate work is all fundamental / to working within deadline.
a) The ability to plan,
b) organise and coordinate work is all fundamental
c) to working within deadline.
d) No Error

Answer: c
Explanation: to working within the deadline

61. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Last month we celebrated / the wedding of our sister for whom / we have been looking for a suitable alliance for three years.
a) Last month we celebrated
b) the wedding of our sister for whom
c) we have been looking for a suitable alliance for three years
d) No error

Answer: c
Explanation: we had been looking for a suitable alliance for three years.

62.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
In an English paper / examiners should give as much weightage to language / as they give to contents
a) In an English paper
b) examiners should give as much weightage to language
c) as they give to contents
d) No error

Answer: d
Explanation: No error

63. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
I am hearing / a lot about / the problem of AIDS these days.
a) I am hearing
b) a lot about
c) the problem of AIDS these days
d) No error

Answer: a
Explanation: I hear

64. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Unless you stop to make noise at once / I will have no option but to / bring the matter to the attention of the police.
a) Unless you stop to make noise at once
b) I will have no option but to
c) bring the matter to the attention of the police
d) No error

Answer: a
Explanation: 'Unless you stop making noise at once'

65. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
He is generally / more hungry / than she is
a) He is generally
b) more hungry
c) than she is
d) No Error

Answer: d
Explanation: No error

66. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Even though the shirt is rather expensive / but I wish to / purchase it with my own money.
a) Even though the shirt is rather expensive
b) but I wish to
c) purchase it with my own money.
d) No Error

Answer: b
Explanation: I wish to

67. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
He enquired me / why I had not seen him the previous day / as I had promised to do.
a) He enquired me
b) why I had not seen him the previous day
c) as I had promised to do
d) No error

Answer: b
Explanation: why I could not see him the previous day

68. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
I was there / many a time / in the past
a) I was there
b) many a time
c) in the past
d) No error

Answer: a
Explanation: 'I have been there'

69. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
All the four sons / of the old man / quarrelled between themselves.
a) All the four sons
b) of the old man
c) quarrelled between themselves
d) No Error

Answer: c
Explanation: quarrelled among themselves

70. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
He wanted to work all night / but we saw that he was completely worn out
a) He wanted to work all night
b) but we saw that he was completely worn out
c) and so we persuaded him to stop
d) No Error

Answer: b
Explanation: but we saw that he had completely been worn out

71. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Another reason for pharmaceutical companies beefing up their / OTC (Over the Country) divisions is that prescription drugs with proven safety records which have been reached / the end of the their patent protection periodare
a) Another reason for pharmaceutical companies beefing up their
b) OTC (Over the Country) divisions is that prescription drugs with proven safety records which have been reached
c) the end of the their patent protection periodare
d) No error

Answer: b
Explanation: OTC divisions is that prescription drugs with proven safety records which have reached

72. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
There is still / little tea / left in the cup.
a) There is still
b) little tea
c) left in the cup
d) No error

Answer: b
Explanation: 'a little tea' or 'some tea'

73. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
He says that / his car does / eight kilometers in a litre
a) He says that
b) his car does
c) eight kilometers in a litre
d) No error

Answer: c
Explanation: 'eight kilometres per litre'

74. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
After opening the door / we entered into the room / next to the kitchen
a) After opening the door
b) we entered into the room
c) next to the kitchen
d) No error

Answer: b
Explanation: we entered the room

75. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Can I lend / your pencil / for a minute, please?
a) Can I lend
b) your pencil
c) for a minute, please?
d) No Error

Answer: a
Explanation: Can I borrow

76. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Shanghai is / bigger than any city / of the world
a) Shanghai is
b) bigger than any city
c) of the world
d) No Error

Answer: b
Explanation: bigger than any other city

77.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Sheela has scored a first class / in her final exams, / isn't it?
a) Sheela has scored a first class
b) in her final exams,
c) isn't it?
d) No error

Answer: c
Explanation: hasn't she

78. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
At the moment the house / was burgled the family / attended a night party in the neighbourhood.
a) At the moment the house
b) was burgled the family
c) attended a night party in the neighbourhood.
d) No error

Answer: a
Explanation: The moment the house

79. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Scarcely had / I arrived than / the train left.
a) Scarcely had
b) I arrived than
c) the train left.
d) No Error

Answer: b
Explanation:'I arrived when'

80. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Though he stoutly persisted in denying his involvement in the case, / the facts made it very clear / that he had hand in the cruel murder of his wife
a) Though he stoutly persisted in denying his involvement in the case,
b) the facts made it very clear
c) that he had hand in the cruel murder of his wife
d) No Error

Answer: c
Explanation: that he had involved in the cruel murder of his wife.

81. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
A group of friends / want to visit / the new plant as early as possible.
a) A group of friends
b) want to visit
c) the new plant as early as possible.
d) No error

Answer: b
Explanation: wants to visit

82. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
After leaving his office / he went directly / to a restaurant.
a) After leaving his office
b) he went directly
c) to a restaurant.
d) No error

Answer: d
Explanation: No error

83. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
He was in a hurry / because he had an appointment / with the company's director.
a) He was in a hurry
b) because he had an appointment
c) with the company's director.
d) No error

Answer: d
Explanation: No error

84. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
A body of volunteers / have been organised / to spread the message of the saint.
a) A body of volunteers
b) have been organised
c) to spread the message of the saint
d) No error

Answer: b
Explanation: has been organised

85. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
When I get a cold / it takes me weeks / to shake it off.
a) When I get a cold
b) it takes me weeks
c) to shake it off.
d) No Error

Answer: a
Explanation: When I catch cold

86. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The President had hardly spoken / a few words / when the microphone stopped functioning
a) The President had hardly spoken
b) a few words
c) when the microphone stopped functioning
d) No Error

Answer: d
Explanation: No error

87. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Locke's treatises on government toleration and education / show a mind fully awake in / the possibilities of social reconstruction.
a) Locke's treatises on government toleration and education
b) show a mind fully awake in
c) the possibilities of social reconstruction
d) No error

Answer: b
Explanation: show a mind fully alert to

88. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
You will get / all the information / if you read this booklet carefully.
a) You will get
b) all the information
c) if you read this booklet carefully.
d) No error

Answer: a
Explanation: you can get

89. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
None of the students attending your class / answered your questions / did they?
a) None of the students attending your class
b) answered your questions
c) did they?
d) No Error

Answer: c
Explanation: 'did one' or 'did any'

90. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
An animal / can be just as unhappy in a vast area / or in a small one
a) An animal
b) can be just as unhappy in a vast area
c) or in a small one
d) No Error

Answer: c
Explanation: as in a small one

91. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The course provide / not only theoretical inputs / but also practical training
a) The course provide
b) not only theoretical inputs
c) but also practical training
d) No error

Answer: a
Explanation: The course provides

92. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
After the humiliating exposure / he hanged his head / in shame
a) After the humiliating exposure
b) he hanged his head
c) in shame
d) No error

Answer: b
Explanation: he hung his head down

93. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The eminent speaker's speech / was broadcasted over / all the major radio-stations
a) The eminent speaker's speech
b) was broadcasted over
c) all the major radio-stations
d) No error

Answer: b
Explanation: was broadcast over

94. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The meeting adjourned abruptly / by the Chairman after / about three hours of deliberation.
a) The meeting adjourned abruptly
b) by the Chairman after
c) about three hours of deliberation.
d) No error

Answer: a
Explanation: The meeting was abruptly adjourned

95. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
The company has put up an advertisement / in newspapers / all over the country.
a) The company has put up an advertisement
b) in newspapers
c) all over the country.
d) No Error

Answer: a
Explanation: The company has inserted an advertisement

96. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
One of my favourite actor / is acting / in this play also.
a) One of my favourite actor
b) is acting
c) in this play also.
d) No Error

Answer: a
Explanation: one of my favourite actors

97.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Emphasis on equality of life ensures / for the health and happiness / of every individual.
a) Emphasis on equality of life ensures
b) for the health and happiness
c) of every individual.
d) No error

Answer: b
Explanation: the health and happiness

98. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
There was very heavy rain last night, / and the rivers have overflown their banks / causing severe hardship to the people living by them.
a) There was very heavy rain last night,
b) and the rivers have overflown their banks
c) causing severe hardship to the people living by them.
d) No error

Answer: b
Explanation: and the rivers have overflowed their banks

99. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Every motorist knows / road signs---whether symbols or colour codes--- have an immediacy / that neither the spoken nor the written word can match.
a) Every motorist knows
b) road signs---whether symbols or colour codes--- have an immediacy
c) that neither the spoken nor the written word can match
d) No Error

Answer: d
Explanation: No error

100. Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Supposing if / there is no bus / how will you get there?
a) Supposing if
b) there is no bus
c) how will you get there?
d) No Error

Answer: a
Explanation: if